3 200+ spokojných zákazníkov

Jarný detox pleti

Jarný detox pleti

Jar je tu!

Síce sme stratili hodinu váľania v posteli, ale získali sme hodinu denného svetla. Jar je nový začiatok. Najlepší čas, aby sem všetko staré nechali za sebou a privítali lepšie zajtrajšky. Zatiaľčo budete optimisticky nakupovať sandále a zimné bundy ukladať hlboko do skrine, je na čase prebudiť našu pleť zo zimného spánku.

Ako obnoviť našu „zimnú“ pleť a byť pripravené na jarné lúče?

Väčšinu zimy nás sprevádza suchší vzduch, ktorý môže na našej pleti zanechať šupinky a nepríjemné pnutie.

V naše kolekcii môžete naraziť na Magic Skin. Produkt s tajomným názvom, ktorý ale dokáže skutočné zázraky. Celé čaro spočíva v jemnej exfoliácii za pomoci kombinácie kyselín, ktoré zbavia pleť odumretých buniek a zanechajú ju hodvábne jemnú. Narozdiel od peelingov s brúsnymi časticami nehrozí mikroporanenie kože a preto je tento peeling vhodný aj pre citlivú pleť. Tento peelingový gél je možné používať pravidelne 2-3 krát týždenne alebo ako 1-2 týždennú kúru, na ktorú je práve teraz najlepší čas. Počas leta neodporúčame túto kúru aplikovať z dôvodu reakcie kože na slnko.

Naneste malé množstvo gélu rovnomerne na pleť a nechajte približne 5-10 minúť pôsobiť. V prvej chvíli môžete pocítiť jemné štípanie, ktoré je dôkazom toho, že kyseliny práve pracujú. Jemné začervenanie pleti sa objaví u citlivejšej pleti. Následne gél neoplachujte a prejdite na hydratáciu, ktorá je veľmi dôležitým krokom po exfoliácii! Na hydratáciu pleti môžete využiť náš Ultra Lifting Cream SPF 15, ten je ideálny pre všetky typy pleti. Jeho ľahká textúra sa skvelo vstrebáva a nezaťaží ani mastnejšiu pleť. Hlavnou výhodou je aj SPF (Sun Protection Factor), ktorý odporúčame v dobe peeligovej kúry používať.

Po prvom týždni je vaša pleť znateľne hladšia, žiarivejšia a mladistvejšia.

Na jr nezabúdajte ani na vnútorný detox! Pretože telo trpí jarnou únavou, zásobujte ho hromadou vody, do ktorej môžte pridať aj ovocie. Rovnako dôležitý je aj kvalitný spánok, ale o tom potom :)

Sledujte nás na Instagramu

Co hledáte?

Váš košík